Sabtu, 30 Mei 2009

esok exam~

hari ni da hari sabtu da...dua hari berlalu cmtu je..rase sedih pn ada la jgk..tapi apekan daya..semunye gara-gara xdpt nk serap tekanan yg berlaku...

esok hr ahad..hampir sebulan da aku exam..ada la dalam 5 madah yg da exam..tapi aku pun xthu knp hari ni aku rase hari plg tension semenjak aku exam ni...

esok exam usul fiqh...madah plg susah bg aku dlm thn 4 ni...buku setebal 400 m/s perlu dihabiskan..n hafal mane yg patut..satu2nya madah yg kullu muqoror (ayat yg plg seram time exam)..silap2 otak blh mereng kalu hafal sume 400 m/s...xpenah dibuat org..

ni la penangan Dr. Ibrahim Qondil...time kuliah baik je die..siap blh melawak lg..ckp melayu plk tu...tabik r dr..smoga ALLAH lembutkan hati beliau utk bg lulus..

pas exam esok pastinye seronok sbb aku ada mase lbh kurg seminggu utk study fiqh muqoron...madah ni xde la payah sgt...w/pn xsusah, tapi madah ni la aku fail thn lepas..aku pn heran da...tapi xpe aku akan


4 ulasan:

p.u.j.a.a.n.s.e.7.e.n™ berkata...

aduhai daus...bukan malam semalam ko da nak abis study ke? hehe.. :) ko ni suke buat sedih la...klu Dr. baca ponsting ni,gerenti ko dpt markah kesian.aku tau ko bleh buat,ngapai yg masuk exam esok jer k...

Tirana berkata...

Mudah-mudahan mendapat kejayaan yang cemerlang..insyaAllah..Do your best!

firdausahmad berkata...

best jgk ek idea ko ni pujaan...ngapai yg msk pekse je...haha..mntk2 Dr. bace la posting aku ni..die kn reti ckp melayu~

p.u.j.a.a.n.s.e.7.e.n™ berkata...

pale otak aku memang selalu keluarkan idea2 yg bernas...tapi ko lbh bernas dari aku. haha...